+31(0)612182441
+31 (0)85 060 9913 | service@powercraft.nl

Over ons

PowerCraft Technology is 10 jaar geleden opgericht met als doel om onze klanten een sterk toegevoegde waarde te bieden door het creëren van nieuwe mogelijkheden en meer vrijheid rondom het gebruik en de ontwikkeling van hard- en software. We zijn uitgegroeid tot een klein maar deskundig bedrijf dat GNU/Linux diensten en oplossingen biedt op het gebied van visualisatie, opslag en back-up benodigdheden.

Hierbij willen wij onze technische expertise combineren met duurzaamheid en dat toepassen in de organisatie. Wij staan voor onze producten en dienstverlening en zullen altijd een ‘best effort inspanning’ leveren. Korte lijnen en professionals die de taal van de ontwikkelaar spreken, maar ook op managementniveau kunnen adviseren.

Onze klanten zijn zowel profit als non-profit organisaties. Maatschappelijk verantwoord ondernemen proberen wij door te voeren in onze bedrijfsvoering. In onze keuzes houden wij rekening met alle stakeholderbelangen. Als techno partner kunnen wij u adviseren en ook het systeembeheer voor u verzorgen tijdens grote complexe projecten en ingewikkelde trajecten. Als organisatie blijven wij hierdoor flexibel en kunnen wij constant meebewegen met de markt.

Vrije software licenties
PowerCraft Technology gebruikt open standaarden en open-source voor de ontwikkeling van hard- en software. Hierbij worden de source code licenties bestudeerd op onder andere licentiekosten. Hierdoor wordt een enorme doorlopende kostenbesparing gemaakt die gedurende de gehele levensduur van de hard- en software blijft doorwerken.

Combinatie van specialiteiten
Bij PowerCraft Technology gaat het om de combinatie van vaardigheden die ervoor zorgen dat er een goed hard- en software systeem ontwikkeld wordt. Onze gebruikte open source ontwikkeltools worden hiernaast in samenwerking met andere projectteams ontwikkelt en verbeterd. Het communiceren met verschillende community’s en hun culturen is een van onze sterke punten. De technische kennis van alle gebruikte technieken in combinatie met afgestemd project management, zorgt voor een stabiele basis om nieuwe systemen goed te ontwikkelen.

Partners
PowerCraft Technology is sterk gericht op het samenwerken met andere partijen. Onze gebruikte open source ontwikkeltools worden hiernaast in samenwerking met andere projectteams ontwikkelt en verbeterd. Wij zien onszelf als een externe research & development afdeling die tijdelijk ingehuurd en geïntegreerd kan worden in een groter projectteam. Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe partners die graag samen iets nieuws willen ontwikkelen of onderzoeken.

Wij zijn vanaf 2016 aangesloten bij het IT-Gilde hierdoor hebben wij  direct toegang tot een grote groep van professionals met allemaal een eigen expertise.
IT-Gilde biedt toegevoegde Linux en Unix waarde voor opdrachtgevers en IT-Gilde leden.
Hun kernwaarden zijn ”Transparant, lange termijn, persoonlijk contact, kwaliteit en no-nonsense”