+31(0)612182441
+31 (0)85 060 9913 | service@powercraft.nl

Special guest op de RedHat Open Source day in Rome

Dinsdag was ik als special guest op de RedHat Open Source day in Rome. Ik heb er veel interessante mensen ontmoet. Ook was het leuk om te zien dat veel mensen mij al kennen en speciaal naar mij vragen. PGP Zimlet en ownCloud/WebDAV Client zijn populair bij Zimbra gebruikers.

Ook heb ik gesproken met diverse mensen van Zimbra en ZeXtras en er lijkt consensus te zijn dat we meer moeten gaan doen met SAML (Single Sign On). Zodat het makkelijker wordt om dingen als ownCloud, Mattermost (noem andere open source producten) samen te integreren in Zimbra als 1 product.

Het was een leuke en leerzame ervaring. Mijn special guest interview verschijnt later deze week op Zimbra.com.

barry-jorge-rome
Barry de Graaff en Jorge de la Cruz (Marketing manager van Zimbra)

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.